Philips Televizyon Hata Ve Arıza Kodları

borç ödeme

Philips Arıza Kodları, Philips Arıza Kodu ile ilgili bu yazımızda siz değerli kullanıcılarımızın dikkatini bir hususta çekmek isteriz. Günümüz teknolojililerinde klima veya kombiler veya beyaz eşyalarınızı tamir ettirmeden ya da servise götürmeden ya da evinize servis çağırmadan önce mevcut cihazınızın hangi arızayı ve o arızayı neden verdiğini veya o arıza kodunun ne anlama geldiğini öğrenmek istemez misiniz o halde doğru adrestesiniz hemen arızabul.com tercih etmelisiniz. Çünkü web sitemiz üzerinde birden fazla arıza kodlarına yer verilmektedir. İster klima arıza kodları olsun isterse kombi arıza kodları olsun web sitemizde yer almaktadır.

Gr1 AX 37
Arıza : 95v yok kısa devre var gibi
Onarımı : Besleme trimpotunu kıs.

Phılıps 20 GR 1250/62 R Besleme voltajları var. Kısa bir sürede korumaya giriyor. Cihaz çalışmıyor.
Onarım: Cihazın besleme voltajları ok, 12 v. var. Herhangi bir çekiş yok, Osilatör çalışmıyor. 12 v üzerinde 5524 (lmH5) bobin açık. 5524’ü değiştirin

Phılıps 25 PT 4403/43 Chassis L.6 Cihazda Doğu-Batı arızası var. (Kenarlar düz değil, elips biçiminde ve dar.)
Onarım: Deflection modülde 7908 kodlu 10k Trimpot açık. Mosfet’in G ucunu tetiklemiyor. 7908’i değiştirin

arıza:phılıps n 20 gr cihaz yayın almıyor
onarımı:arafrakans katında sav filitre ile 0.47 50 v kondastör değiştir

1. (Cihaz :20 PT 1554/5 Arıza :Ekranda karlama yok,geri donus Cizgileri mevcut.
ÇÖZÜM : TDA 8842 entegresinin 20 no lu ayagindaki 3258 pozisyonlu 47 ohm direnç açık devre. —

2. (Cihaz :20 PT 1554/5 Arıza :Calışmıyor.(+150 v çıkıyor +12 ve +8 v çok dusuk)
ÇÖZÜM : 5500 pozisyonlu trafo arizali. ?

3. (Cihaz :28 PT 4501/43) Arıza :Resim senkron tutmuyor ?
ÇÖZÜM : 2122 pozisyonlu 220nf25v bozuk.

4. (Cihaz :22 PT 4403/43) Arıza :Cihaz devamlı olarak program atlıyor ? ÇÖZÜM : 2625 pozisyonlu 100nf çip bozuk.

5. (Cihaz :28 PT 4475 ) Arıza :Osilatör sesi geliyor ara sıra kesiliyor uzun zaman yapmaya biliyor ?
ÇÖZÜM : 2573 pozisyonlu 33nf bozuk çıktı.

6. (Cihaz :20 PT 1554/5 Arıza :Isınınca cihaz çalışmıyor ?
ÇÖZÜM : C2541 bozuk.

7. (Cihaz :20 PT 1554/5 Arıza :Kontras kontrol etmiyor ?
ÇÖZÜM : R3421 direnç bozuk çıktı.

8. (Cihaz :25 PT 4403/43) Arıza :Bazen çalışmıyor ?
ÇÖZÜM :7505 pozizsyonlu BC337/40 transistör bozuk.

9. (Cihaz :28 PT 4501/43) Arıza :Tarama yok ?
ÇÖZÜM : C2137 kondansitör bozuk çıktı.

10. (Cihaz :20 PT 1554/5 Ariza :Ekran horizantal olarak genis ayarlar kontrol etmiyor?
ÇÖZÜM : Q408 transistor arizali.

11. (Cihaz :25 PT 4403/43) Arıza :25PT4403/43 uhfarıyor vhf kanallarını aramıyor ?
ÇÖZÜM :Eprom bozuk çıktı.

12. (Cihaz :20 GR 1250 ) Arıza :Besleme çıkışı 5 volt civarında çıkıyor cihaz çalışmıyor.
ÇÖZÜM 6613 15 volt zener diot arızalı.

[Toplam:0    Ortalama:0/5]